PODZIEL SIĘ

Choć za oknem chłód, w pracowniach gastronomicznych Zespołu Szkół Ponadpodstawowych nr 2 było gorąco. Podopieczni szkoły znani są z tego, że chętnie podejmują zawodowe wyzwania i tym razem przystąpili do konkursu na „Smaki jesieni”.

Przygotowania trwały kilka godzin. Uczniowie uwijali się przy stanowiskach i dopracowywali swoje dania. Na talerzach pojawiły się aromatyczne, rozgrzewające potrawy inspirowane jesienią.

Rywalizacja była zacięta, jury miało twardy orzech do zgryzienia. Oceniano nie tylko smak, ale również estetykę podania, pomysłowość oraz zgodność z tematem konkursu.

Więcej w materiale video.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Informujemy, że na stronie ebelchatow.pl komentarze podlegają moderacji. Zostaną opublikowanie wkrótce po akceptacji.

Please enter your comment!
Please enter your name here